Tamat : ShuhaidaSaad.com 3rd Giveaway



Makanya dengan ini, tamatlah giveaways ketiga blog ini. Terima kasih kerana sudi support GA yang serba kurang dari blog ini. Semua peserta akan diletakkan di bloglist. Pemenang bertuah akan di umumkan pada 25/08/2019. Stay tune!

Kesemua hadiah telah diupdate. Senarai peserta boleh rujuk sini. disamping itu marilah kita eratkan hubungan dengan blogwalking. 


Share:

Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

Bismillahirrahmanirrahim... Sempena bulan kelahiran Shu, Shu "mengistiharkan" giveaway ke-tiga bermula pada detik kelahiran Shu iaitu 04/08 6.16 pagi hingga 22/08/2019 6.16 pagi. Pemenang akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08).


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua


Pemenang Ketiga & Keempat




jom support Shu..

___________________________________________________________________________

Senarai Peserta :
  1. https://ctcheery87.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  2. https://puansyah.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  3. https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  4. https://fiqadira.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  5. https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  6. https://miziejusoh.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  7. https://stnrsyfh.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  8. https://wzalehawismail.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway_6.html
  9. https://munirahmohdhasan.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  10. https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  11. https://www.yayaazura.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  12. https://www.rubiahkadir.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  13. https://www.shikinrazali.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  14. https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  15. https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  16. https://www.mialiana.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  17. http://www.mamapipie.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  18. http://www.mariafirdz.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  19. https://ciknurul23.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  20. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  21. https://ematunz.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaad.html
  22. http://www.zianaeunos.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html?m=1 
  23. http://www.adianiez.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  24. https://sayasukala.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html 
  25. https://sheayang.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  26. https://abeautybutabeast.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  27. http://www.syamimisaad.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  28. http://www.naniena.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  29. https://yansaflina.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  30. https://diarichrissella.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html
  31. Adakah anda yang seterusnya...?

Terinspirasi dari blog kak Mia.

Share:

Sambutan Bulan Kemerdekaan 2019 Meriah

Assalamualaikum

Keterujaan Sofia tidak berkeseorangan, apabila ibunya pun turut teruja bila tengok shawl dan bawal merdeka dari IG sis Izrina ni. Tanpa berfikir panjang Ahad lepas terus order. Semalam 20/08/19 barang selamat sampai. Alhamdulillah..

terbeli shawl ini.





Apa yang menarik, kainnya lembut. Kalau warna-warna seperti ini, waktu menggosok dapat dikurangkan. haha..




Diserta bersama kad ucapan penghargaan dan kerongsang. Minggu depan dah boleh berkempen dalam ofis dengan shawl Merdeka Mirabelle.

Share:

6 Pesan Imam Al-Ghazali

Imej mungkin mengandungi: 1 orang

6 Pesan Imam Al-Ghazali

1. Yang paling dekat di dunia, KEMATIAN
2. Yang paling jauh di dunia, MASA LALU
3. Yang paling berat di dunia, AMANAH
4. Yang paling besar di dunia, NAFSU
5. Yang paling ringan di dunia, MENINGGALKAN SOLAT
6. Yang paling tajam di dunia, LIDAH MANUSIA


Share:

Last Call For Bloggers : ShuhaidaSaad.com 3rd Giveaway


Last Call for blogger sebelum giveaway ini di tutup pada 6.16 pagi keesokkan harinya 22/08/2019. Jom support Shu. 
Share:

GIVEAWAY NAK MENANG.. ''SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK'' BONDEZAIDALIFAH.COM

Assalamualaikum


Syarat-syarat di sini

Tarikh Tamat = 15/09/2019 

Jom support blogger Bonde Zaidalifah kita ni. Mana tahu ada rezeki dapat Collagen Drink. 


Share:

Keterujaan Sofia Pada Jalur Gemilang

Assalamualaikum

Menghitung hari, Hari Kemerdekaan negara kita yang ke-62 2019 ini. Berdebar rasanya, sudah 62 tahun kita bebas dan hidup aman damai. Petang tadi, bersama Sofia mencari barang dapur, terserempak dengan pelbagai jenis Jalur Gemilang, Sofia orang pertama yang teruja.


Ibu masuk bilik kerja, dah tersusun baik Jalur Gemilang beliau. Selebihnya akan dibawa ke taska untuk mendeko bersama kawan-kawan yang lain.

Alang-alang bercerita mengenai Hari Merdeka ni, dah tengok ke belum logo Hari Kemerdekaan kita pada tahun ini?
Logo Hari Kebangsaan 2019

Logo ciptaan
Nik Zulkifli Nik Hitam menggambarkan simbol rakyat melakukan gerakan riang mengangkat tangan, dengan satu bentuk hati di hadapan menyatukan mereka.

Sayangi Malaysiaku : Malaysia Bersih
Ianya membawa maksud warganegara Malaysia yang terdiri daripada berbilang bangsa hidup dalam kepelbagaian, harmoni, seia sekata, bersatu padu dan terpahat perasaan kasih sayang yang kukuh kepada negara Malaysia. Malaysia Bersih pula adalah lagu tema utama bagi sambutan tahun ini

Share:

#232 Kena Lubuk Kandang Kering



Share:

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (5) AmilSafwan (1) Family (4) Film/Drama (4) Giveaway (69) Info (13) Kehamilan (9) Lagu (4) Lifestyle (22) Makan (8) Parenting (4) Peribahasa (231) Perth (7) PNME (64) Resepi (31) Sharing (14) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *