Jombali - Spaghetti Seafood Aglio Olio


Tempoh hari ada update mengenai Jombali. Kali ni lagi sekali kami ke Jombali, naik kereta tak sampai 30minit sudah sampai. Itulah tempat kalau nak melepak time lunch hari Jumaat. itulah hari paling nikmat yang dapat dinikmati. hahaha

Memula nak order special promo buy 1 get free 1 dengan harga RM20.90. Kisahnya seperti 1 hidangan hanya RM10.30. Antara menu yang terlibat hanya nasi goreng dan kuey teow. Memandangkan kami tak makan kuey teow, menu terus bertukar ke Spaghetti Seafood Aglio Olio. 



Untuk yang belum tahu, korang boleh download UDS Game ni di handphone masing-masing dan dapat potongan harga. boleh cuba. terbaik.. cer download dan tunjukkan UDS Game tu kepada pekerja di Jombali, diorang ada apps dan cara untuk claim potongan harga tu.



Share:

No comments:

Post a Comment

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (14) AmilSafwan (1) Family (11) Film/Drama (11) Giveaway (9) Info (23) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (32) Makan (19) Parenting (7) Peribahasa (340) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (53) Sihat (9) Wordless (1) Work (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *