26/01 Appointment - Second Checkup & Discaj

Fuhhh! Terasa luas alam semesta bila dapat update blog guna PC. Oklah memandangkan kami sudah siapkan kerja hakiki boleh lah kami online/update blog sat. Selalu update melalui handphone di awal pagi sebelum drive ke tempat kerja, blogwalking memang takda jawabnya.

Selepas temujanji pada 23/01 tempoh hari, kami ada menyatakan pakar meminta untuk melalukan pemeriksaan lebih detail. Dan hasilnya pada 26/01 yang lepas, kami diminta untuk membuat Pengimejan Resonans Magnetik (MRI). Tau tak apa itu MRI? Boleh klik link ini.

Takut we memula katil tu masuk dalam terowong menora tu. Brader tu siap pesan kalau tak selesa picit button yang dia serahkan ditangan kami, jangan bergerak dan benda ni dibuat selama 30minit. Mana tidaknya terasa macam sempit langit. Dalam hati dah pikir negative kalau-kalau benda tu rosak, macam mana nak lepaskan diri. Astaghfirullah…

Selesai semuanya kami tunggu turn untuk berjumpa pakar bersama dengan result MRI. Dan alhamdulillah semuanya normal, kemungkinan sakit biasa saja. Pakar terus discaj iolls. Katanya sekiranya sakit kembali kerap, boleh call untuk set appointment dengan beliau semula.

Terima Kasih kepada semua staff dan pakar yang terlibat pada 14/01 , 23/01 dan 26/01 tempoh hari. Sampaikan boss kami cakap kami p interbiu lah sebab cuti di tengah minggu. Disebabkan iolls ni pekerja berdedikasi (kasi sangattt), iolls ambik cuti biasa. Muahahaha.
Share:

3 comments:

  1. Alhamdulillah tiada yang serius.Syukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. syukur semuanya sihat-sihat belaka.

      Delete
  2. semoga awak sentiasa sihat dan Alah permudahkan urusan awak. btw, saya dah folo sini

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (10) AmilSafwan (1) Family (7) Film/Drama (5) Giveaway (3) Info (15) Kehamilan (9) Lagu (6) Lifestyle (25) Makan (10) Parenting (4) Peribahasa (259) Perth (7) PNME (65) Resepi (31) Sharing (17) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *