Perth Hari Ke-Lima


Hari ke-5 | perjalanan kami jauh untuk harini  dimana kami ke satu tempat yang memang tercantik sekali di Perth, The Pinnacles. perjalanan sejauh 250km macam balik Kedah rasanya. jauh sangat. hihi

kami tapau nasi dari rumah, jadinya takda lah banyak berhenti makan. paling terasa kelainannya berbanding di Malaysia, bila kita tuang minyak. penduduk di situ akan tuang minyak dahulu baru bayar di kaunter. cer bayang di Malaysia kalau tuang minyak dulu. hahaha

seharian kami ke The Pinnacles, balik rest sekejap. pada malamnya kami keluar lagi dan ke Kings Park. menikmati keindahan malam di sana. tersangat cantik dengan angin yang sejuk terlalu sejuk menusuk ke tulang. dak sophea paling suka, ibu sudah menggigil masa bergambar ni.

Perth Hari Ke-Lima Perth Hari Ke-Lima Reviewed by Shuhaida Saad on 02 April Rating: 5

2 comments

  1. kalau di malaysia isi minyak dulu maybe free kot..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau kat malaysia isi minyak dulu,pastu nnti diorg cabut tak bayar.kekeke

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90