Drama : Ashes of Love (2018)

Assalamualaikum  


Drama: Ashes of Love
Country: China
Episodes: 63
Aired: Aug 2, 2018 - Sep 4, 2018
Duration: 45 min.
Main Role : Yang Zi (Jin Mi ), Allen Deng (Xu Feng), Leo Luo (Run Yu)


Cerita yang pada mulanya agak comel ditambah dengan karakter pelakon yang belum menonjol. Kecomelan pelakon Yang Zi menarik perhatian Shu dari awal penceritaan. Makin lama makin terserlah karakter masing-masing. Tolong sediakan tisu pada episod 39 kalau tak silap, terlalu emosi sampai tersedu-sedu dibuatnya. Kisah cinta yang dikatakan dari masa lampau, sangat menarik perhatian. Comel saja Yang Zi iaitu JinMi buat mimik muka. Hero sana usah cakap semua segak-segak belaka. hihi

Lakonan mantap dari pelakong yang menjiwai watak, nampak macam real. Guna kuasa sampai ketar tangan dan naik urat-urat. Macam real lah. hehe

Latar muzik pun baik, sesuai dengan jalan cerita. 

Next : Ashes of Love 2 pada Dec 2020. Kita nantikan kemunculan drama ke dua mereka.

Share:

8 comments:

  1. drama ni memang best, suka sgt yangzi dgn denglun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya... sukalah.. hahahah xtau nak cerita

      Delete
  2. Homak aih.. banyaknya episod dia.. jenuh nak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak, sekali shot 4hari non-stop. hahaha

      Delete
    2. Bila cerita best, apalah sangat jumlah episod tu kan Shu.. hehehe

      Delete
  3. Gigih menghabiskan walau 63 episode. ^^

    ReplyDelete
  4. fuhhh banyak sangat sampai 63 episod tapi hero kedua dia tu handsome kemain

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (14) AmilSafwan (1) Family (11) Film/Drama (8) Giveaway (6) Info (22) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (30) Makan (18) Parenting (7) Peribahasa (318) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (51) Sihat (9) Wordless (1) Work (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *