[Lirik] Ayda Jebat - Temberang


Lagu : Temberang 
Komposer : Hael Husaini & Ezra Kong 
Lirik : Ayda Jebat, Hael Husaini & Ezra Kong

Lirik 
CHORUS 
Duh’ aduh aduh aduh aduh abang
Aduh aduh aduh aduh jangan
Aduh aduh engkau temberang

Duh’ aduh aduh aduh aduh sayang
Aduh aduh silap besar abang
Aduh aduh kalau kau temberang

VERSE 
Bilang pada ku, Apa kau mahu, 
Mahu diriku, Dekat dekat tapi engkau malu 
Katakan saja, Ku yang kau punya 
Janji bahagia, Jangan biar tunggu lama-lama

PRE C/O 
Kerna ku mahu kau selamanya untukku 
Katakan engkau mahu

VERSE 2 
Hadir dirimu dalam hidupku 
Biar selalu malam - malam ku impikan kamu

Repeat PRE C/O

Repeat CHORUS 
Solo

CHORUS 
Duh’ aduh aduh aduh aduh abang 
Aduh aduh aduh aduh jangan 
Aduh aduh engkau temberang

BRIDGE 
Aku tahu kau suka kerna aku juga sama 
(Jangan kau temberang) 
Aku tahu kau suka kerna aku juga sama 
(Jangan kau temberang)

Jangan kau temberang 
Jangan kau temberang 


10 Comments

  1. Tertengok video klip ini.. sekali dengar macam tak menarik.. tapi bila dah dua tiga kali dengar macam best pula.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Singgah sini :)

    http://www.imaginasiklasik.com/2018/12/esok-nak-tahun-baru-baru-nak-update-blog.html

    ReplyDelete
  3. Jangan temberang takut-takut parang melayang...kikikiki.

    ReplyDelete
  4. Rasanya lagu ni dah trending no 1 kat YouTube.

    ReplyDelete