Salam Tahun Baharu (minggu pertama) 2018

hampir ke penghujung hari bekerja buat minggu pertama tahun baharu 2018 ni, seronok sebabnya tahun baharu, azam baru dan semuanya serba baru.



kejadian yang paling ketara di minggu pertama tahun baharu adalah :

  1. typo memanjang bagi tarikh, terbiasa tulis dan taip 2017. :) nak menangis mak.
  2. semua system baru, seronok seperti kitalah pengasas sesuatu system tu, sebab belum ada history. kemain kau jah.
  3. sesuatu kerja yang diberi, bila di tanya "bila bagi?" jawapan nya "tahun lepas, 29 Disember lepas. (nak menangis rasanya)
  4. mood pun masih baru. kunon-kunon macam staff baru, buat-buat blur ja.
  5. nasiblah office/boss tak baru. kalau tak jenuh.


paling terasa bila tahun baharu umur pun makin bertambah 1 angka. nasib lah angka depan masih sama. masih kekal dengan angka "2" uolls. kalau dan tukar ke angka "3" fefeeling mak-mak dah. :)
Salam Tahun Baharu (minggu pertama) 2018 Salam Tahun Baharu (minggu pertama) 2018 Reviewed by Shuhaida Saad on 04 January Rating: 5

No comments

Ad Code

Ads 728x90