Pencarian Tau Sar Piah / Pau Kacang Bakar - ShuhaidaSaad

24 Sep 2018

Pencarian Tau Sar Piah / Pau Kacang Bakar


Tau Sar Piah | atau dikenali sebagai Pau Kacang Bakar. lagi berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Kawan di kampung shu ada jual, sudah siap book semua sekali. cuma kalau pos hancur kata beliau. Hancur lebur hatiku. huhuhu cuba search di facebook dan instagram takda yang menjual. kawasan delivery hanya di Utara Semenanjung sahaja. bertambah sedih hati ni.

bukannya mengidam, cuma ini adalah peberet shu! lama sudah tak merasa pau ni. nak buat tu macam tak pandai sangat. hahaha google sudah resepi, tapi macam tak pandai nak baking. boleh tolong shu tak?

kawan-kawan, yang mana ada kenalan jual Tau Sar Piah / Pau Kacang Bakar ni silalah bagi no fon beliau. shu nak order dan delivery area Balakong / Hulu Langat. Terima Kasih. Teringin sangat.


7 comments:

  1. sedap pau kacang bakar.... akak pun suka makan. biasa akak beli kat kedai runcit kat umah akak... tak tahu lak mana2 yg ada jual on9 senang nak cari... hopefuly semoga sha dpt jumpa penjual k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok nanti boleh shu p tgk di kedai runcit ke 99speedmart ke. terima kasih kak sheila :D

      Delete
  2. Rasanya macam ada jual dekat 99speedmart.. Sebab kawan opis Sha pun suka makan Tau Sar Piah ini.. Dia selalu beli dekat 99speedmart.. Tapi tak pastilah sama ke tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sha, shu try cari dekat 99speedmart / kedai runcit dlu. hehe

      Delete
  3. Tak pernah dengar lagi kuih ni, heee mungkin kat tempat husniey panggil lain kot. Salam kenal ya. Husniey follow sini #1764

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis. mungkin ada nama lain kot kuih ni. hehehe

      Delete
  4. fuhhhhh ni memang feveret saya juga. sekali hadap, orang lain jangan dok gatai nak amek rasa. hahaha

    ReplyDelete