Menimba Ilmu Excel

Assalamualaikum  


Hari berlalu dengan cepat, rasanya baru 3 hari tak update blog, rupanya sudah lima hari terbiar macam tu. 30 September dan 1 Oktober yang lepas Shu menghadiri program yang dianjurkan oleh pihak syarikat. Blog langsung tak sempat menjengah.

Sebelah malamnya ada orang ajak ibu dan ayah bermain benda ni. Teman mek Sofia bermain, sambil tunggu waktu untuk tidur. Seronok dia dua kali menang. (",)


Bila dah boring, ini yang dibuatnya, ibu pun melayan dengan video..


Share:

10 comments:

  1. bagus kalau tau ttg excel nie.. sy belum mahir lgi guna excel huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu pun masih belaja. rupanya lagi banyak benda shu tak tau dalam excel ni. huu

      Delete
  2. Replies
    1. main ala kadar ja sis. tak reti sangat pun

      Delete
  3. arwah ayah ammi suka main jenga ni dengan anak-anak masa kecik. tapi kayu2 tu tak mampulah nak beli masa tu. Dia buat sendiri je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takziah Kak Sheila. sebenarnya permainan ni eratkan lagi hubungan dengan anak2

      Delete
  4. Alhamdulillah bertambah ilmu excel Shu.

    ReplyDelete
  5. Sha pernah ambil sijil komputer, lepas tu tahun lepas ke tahun sebelum tu.. Ada juga belajar tapi tak berapa lekat kat otak.. hehehe.. Setakat yang basic je pandai..

    ReplyDelete
  6. Banyak sebenarnya boleh kita buat dengan excel. Belajar sikit2 hehe

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (13) AmilSafwan (1) Family (10) Film/Drama (5) Giveaway (4) Info (21) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (28) Makan (18) Parenting (6) Peribahasa (284) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (50) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *