Perlawanan Futsal Hari Kemerdekaan 2019

 Assalamualaikum

Sebelum terlambat shu nak ucapkan Selamat Hari Merdeka buat semua blogger dan selamat bercuti. Sedar tak sedar sudah sampai ke penghujung bulan lapan, dan penghujung tahun 2019. 

Kalau perasan Malaysia terlalu banyak cuti umum. No no no shu bukan nak cakap pasal negatif. Baguslah untuk rakyat berehat setelah penat bekerja. Tapi tidak, bagi pelabur asing. Sapa taknak cuti oii.. hehe

Berbalik kepada tujuan asal menaip entri ni, jauh sangat menyimpang. hee

Petang kemarin, kami mengisi masa lapang dengan sertai perlawanan futsal di kawasan sekitar Bangi Gateway. Memandangkan ini first time ayah Jijoi turun bermain, setelah bertahun tak terlibat dalam sebarang pertandingan, kami bawakan Sofia sebagai pasukan sorak. haha

Pasukan ayah Jijoi menjadi Juara. 

Sesi borak sebelum pertandingan bermula.

Perlawanan peringkat Akhir sudah
Budak kecil ni dah mula eksaited sampai melekat di jaring. 

Penyampaian hadiah selesai jam 7.00 petang. Gambar di ambil oleh Sofia.
Bila sudah lama gantung kasut sebab ACL. Berat badan menghalang.. sekajap dah pancit. hahaha boleh dikatanya satu pasukan semuanya dah tak fit macam masa bujang dulu. Apa-apapun tahniah buat team ayah jijoi sebab Juara.

Share:

8 comments:

  1. Alhamdulillah.Walau dah lama tak main tetap meletop..terbaiklah.

    ReplyDelete
  2. saya suka cuti, boleh keluar jalan2 and beriadah dengan family kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama.. hehe bulan 9 lagi banyak cutinya.. hihi

      Delete
  3. Alamak.. typo pula nama Shu.. sorry Shu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe kak, ada je yang panggil nama shu dgn suu. hehe

      Delete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (14) AmilSafwan (1) Family (11) Film/Drama (8) Giveaway (6) Info (22) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (30) Makan (18) Parenting (7) Peribahasa (320) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (51) Sihat (9) Wordless (1) Work (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *