Bersawang Semuanya

Assalamualaikum

Tiga hari terbiar blog tanpa entri baru, hanya blog walking guna handphone kecil Shu tu. Sebabnya sebelum Hari Merdeka tempoh hari, suami Shu hantar CPU beliau kepada kawannya untuk upgrade (itu ja yang Shu tahu, upgrade apa tak pasti). Panjang ceritanya, tapi dipendekkan cerita ada barang tak lengkap, order 2 hari baru sampai ke tangan Shu. Semalam baru settle. Tuan empunya tengah melepas rindu sampai orang lain tak boleh guna. hahaha

Image result for bersawang

Kalau buat online shopping, cewahh shopping.. Shu orang yang menerimanya. Alasan mudah sebab tempat kerja Shu senang untuk urusan penerimaan barang online ni. hihi

Peribahasa pun sudah ke laut perginya. Peribahasa terakhir seminggu lepas #241. Malam ni kalau berjaya kampoi dari minggu lepas, kira hebat sangat! Mata pun dah mulai layu ni. Ayah Jijoi tengah pujuk tengok perlawanan bola, jalan lelap sambil duduk sudah lah. Nite! Eh!

Share:

4 comments:

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (14) AmilSafwan (1) Family (11) Film/Drama (8) Giveaway (6) Info (22) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (30) Makan (18) Parenting (7) Peribahasa (319) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (51) Sihat (9) Wordless (1) Work (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *