Bihum Tomyam Thai


Bismillahirrahmanirrahim... Salam Isnin yang indah. Siapa peminat makanan Thai, sila angkat tangan. Antara menu yang selalu di pesan setiap kali ke kedai makanan Thai. Kerabu Maggi, Bihun Tomyam. Lama sudah tak menjamah makanan Thai ni. Rindu sangat!

Minuman yang menjadi kesukaan shu, Coffee ais dan Thai Tea. Gambar memang tak di upload sebab tak order. 

Apa yang menyebabkan Shu suka makanan Thai ini adalah portion yang saaaangat banyak dengan sayur dan makanan laut dia. Tambahan rencah yang cukup rasa. Memang terliur. Pantang ada yang nak ke kedai ini, pasti shu akan order. hihi

Share:

1 comment:

  1. sedap nyer nampak mihun tomyam tu, shu.
    antara menu wajib anak aida, syuhada, kalau ke kedai thai - tomyam, nasi putih, telur dadar.
    aida buat tomyam kat umah pun guna pes tomyam thai. terbaik rasa nyer.

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (10) AmilSafwan (1) Family (7) Film/Drama (5) Giveaway (4) Info (20) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (25) Makan (15) Parenting (4) Peribahasa (263) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (47) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *