When I Marry A Stranger (2018) @ Jao Sao Jum Yorm


Cerita ni cerita cinta, dimana gadis bernama Maysarin seorang yang terkenal yang telah bertunang dengan Saruth, tetapi ditinggalkan pada hari perkahwinan mereka. Kadethaen, seorang ahli perniagaan juga mengalami nasib yang sama apabila ditinggalkan oleh Pinmanee. Senang cerita, Saruth bercinta dengan Pin, dan tinggalkan pasangan mereka iaitu May dan Kade.

Kade mula mengenali May apabila berjumpa di parti tepi pantai, selepas kejadian itu Kade akan bertanggungjawab terhadap May. Dalam proses Kade memikat May, Nakarin muncul mencaras, tapi dengan niat dan dendam lama. 

Part May dan Kade ni comel dan kekadang kelakar tu yang tak boleh tahan. Comel!

Share:

7 comments:

  1. tengok separuh je drama ni. mula tu best tapi lama-lama tak stress dengan heroin dia tapi saya suka hero tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. May ni buat kita geram. hahaha dah terjebak dek hero ni, mula google drama yang lain yang ada hero yang sama.

      Delete
    2. try tengok drama Once Upon a Time (tak ingat tajuk dalam thai). lakorn ni best juga, Mick jadi mafia..hehe

      Delete
  2. salam kenal... 1st time datang sini, done follow blog.. jemput singgah ke blog saya juga.. terima kasih :)

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (14) AmilSafwan (1) Family (11) Film/Drama (8) Giveaway (9) Info (22) Kehamilan (9) Lagu (10) Lifestyle (30) Makan (18) Parenting (7) Peribahasa (321) Perth (7) PNME (65) Resepi (30) Sharing (52) Sihat (9) Wordless (1) Work (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *