Green Tea Air Freshener by De'Xandra



Salam Pagi Jumaat yang penuh berkat. Harini beli perfume untuk kekasih hati, si merah tu. Yang lama sudah habis, gantikan yang baru. Sebelum ni masih tercari-cari bau yang menyenangkan untuk si merah, sebab shu bukan boleh bau perfume terlalu kuat. Nanti tangkap lentok, sakit kepala.

Murah jugak air freshener De'Xandra ni. RM10. dan shu terpikat dengan bau Green Tea ni. sedap dan tak kuat. Korang mana yang  nak cuba boleh saja ke gerai ataupun butik De'Xandra, shu bukan ajen ya. heee..






Kalau minuman, shu akan pilih Passion Fruit sebab masam-masam, tapi kalau air freshener ni, shu prefer Green Tea. hehehe



5 Comments

  1. Sedapkan aromanya..masuk kereta..on aircond..wow..dengar lagu..fuhh.

    ReplyDelete
  2. Coffee warm tu macam menarik.. sbb suka bau kopi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kalau cik kaella minat bau kopi, boleh guna kopi warm. :D

      Delete
  3. Wah.. cam sedap je bau green tea tu..

    ReplyDelete