25 January 2019

Dewi Remaja Sepanjang Zaman (1985-2019)



Musim Dewi Remaja sudah tamat. Agaknya belum terlambat untuk kami update mengenai semua dewi-dewi yang shu kenal. dan kebanyakkannya kami tak sangka lahir dari rancangan DR ini. gambar takda ya? hee

Dewi Remaja Sesi 1985/1986
Tengku Anis Tengku Ismail*
Syarifah Sheril Aida

Dewi Remaja Sesi 1987/1988 
Aleeza Kassim*
Tiara Jacquelina
Sharifah Shawati

Dewi Remaja Sesi 1990/1991
Jasmeen Dhillon*
Umie Aida
Kuza
Sofea Jane
Jasmin Hamid
Didie Alias
Emilia

Dewi Remaja Sesi 1995/1996 
Wan Khatijah*

Dewi Remaja Sesi 1998/1999
Juliana Banos*
Rozita Che Wan
Rita Rudaini
Julia Hana
Wardina

Dewi Remaja Sesi 2002/2003
 Annanita Bakavoli*
Siti Fazurina
Pushpa Narayan
Zaryan Min

Dewi Remaja Sesi 2005/2006
 Scha Alyahya*
Ivy Lee
Nicolita Sanseh
Wan Hasaida
Rebecca Nur Islam
Izreen Azminda

Dewi Remaja Sesi 2009/2010
 Neelofa*
Izara Aishah
Sangkaree Nadarajan
Syatilla Melvin
Anzalna Nasir
Ramona Zamzam

Dewi Remaja Sesi 2014/2015
Raysha Rizrose*
Syamim Farid
Balqish Maarif
Mawar Rashid

Dewi Remaja Sesi 2018/2019
Tia Sarah
Sherin Amiri
Anna Jobling
Affie Rania


8 comments:

  1. Ada yang terus meniti nama hingga hari ini..ada yang low profile dengan kehidupan masing-masing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan kebanyakkannya shu tak sangka lahir dari realiti tv ni. sob sob

      Delete
  2. waaah ramai jadi retis2 famous skrng =D

    ReplyDelete
  3. nama semua glemer2 kan.. bagus platform dewi remaja ni

    ReplyDelete
  4. x byk yg aida folo, shu.
    selepas da abis, baru tau hi hi hi...
    yg teringat is mawar. pertanyaan pasal gst tu :) hi hi hi hi...
    and latest, sedih la plak.
    dah le melayu kita, gitu plak masalah penarikan balik kemenangan. malu anak bangsa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu pun tak pernah ikuti realiti tv ni. haritu masa final. haha baru terbuka siaran ni, bila search rupanya ramai artis yang dari DR ni

      Delete