Segmen Blog Review 2018 - Aima Hassan

Blog Aima Hassan memiliki template yang simple. Namun konten blog menarik perhatian shu, terdapat banyak ilmu yang dikongsi bersama blogger. jom kita ke blog sis AH!
  • Terlalu terpengaruh dengan novel, inilah akibatnya. Novel ni hanya imaginasi kita, jangan mudah terpengaruh seperti drama-drmaa yang telah di adaptasi dari novel. hehe
  • Bila marah menguasai diri, habis orang sekeliling terkena tempiasnya. Bahaya bahaya. cubalah beberapa tips nak cepat hilangkan marah dari sis Aima ni.
  • Sering sakit bahagian belakang tengkuk? Mungkin ini sebabnya.. Antara punca yang ada itu pasti, dan rawatan untuk mengurangkan sakit dapat di lakukan dan meredakan sikit sakit itu.
  • Generasi telefon pintar Iphone, Samsung, Huawei, Oppo sekarang ini, pasti ramai yang tidak mengetahui rahsia kegemilangan telefon Nokia. Kod keramat seperti 16b1 16#d2 16e2 sering kali diguna pakai waktu tu. Tak percaya? cuba tanya generasi tahun 80-an. shu pun sempat merasainya, siap tulis di kertas nak adjust tone. Nikmatnya seperti Malaysia menang perlawanan malam tadi. hee
Dan banyak kali yang ada di dalam blog sis AH. :D
Share:

No comments:

Post a Comment

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (5) AmilSafwan (1) Family (4) Film/Drama (4) Giveaway (68) Info (13) Kehamilan (9) Lagu (4) Lifestyle (22) Makan (8) Parenting (4) Peribahasa (231) Perth (7) PNME (64) Resepi (31) Sharing (14) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *