Segmen Blog Review 2018 - Ombak Bergigi


Blogger ni lebih mesra di sapa dengan panggilan nama OM, menggunakan blog sebagai online diari disamping itu beliau suka share berkenaan kehidupan, melancong, toturial dan tips. OM sangat suka dengan skincare.


  1. Bila break dengan kekasih, kita mesti akan teringat dengan bekas kekasih, terdapat banyak dan antaranya 7 cara melupakan kekasih gelap.
  2. Teringin mengubah favicon blog korang? boleh cuba tutorial letak favicon ni, pasti berhasil.
  3. Berpengalaman menggunakan Bio-Essence 24K Bio-Gold Rose, memang terbaik. Texture essence ni meresap baik ke dalam kulit.
  4. Kaki travel wajib baca dan khatam jenis-jenis plug di seluruh dunia bila merantau, ia sangat membantu korang. 


Banyak info menarik boleh di cari di blog OM, bolehlah datang beramai-ramai ke blog OM. pasti anda tak menyesal. hee

Segmen Blog Review 2018 - Ombak Bergigi Segmen Blog Review 2018 - Ombak Bergigi Reviewed by Shuhaida Saad on 30 November Rating: 5

4 comments

  1. Kerap juga kak PC singgah ke blog Om..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama kak shu pun rajin jugak ke blog om. sekarang kawan tu tengah busy dengan persiapan membina masjid, jarang nampak update. hee

      Delete
  2. alamak kak shuhaida! Heheheheh terkejut om tau. Bukak je belog dah ada orang review belog kita. Heheheh thank you banyak2 kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee sama-sama om, patutlah aktif di ig saja, hee. btw tahniah! :D

      Delete

Ad Code

Ads 728x90