18 November 2018

Segmen Blog Review 2018 - Atiah M


Cik adik manis ni namanya Atiah, berasal dari Perak. hihi beliau sudah bekerja dan part time blogger. Apa yang menarik perhatian shu, beliau suka travel, haa orang travel ni pemikiran mereka lain sikit. haha tak caya tanyalah beliau. hiks.. dan beliau paling lama berblogging berbanding shu. haa mesti lebih berpengalaman ni.

blog adik Atiah, https://chea94.blogspot.com/ ni simple dan ringan. beliau banyak berkongsi tips, travel, healthcare, dan banyak lagi lah. sapa nak p Hatyai naik kereta api? boleh ke blog beliau.
jom ke blog adik Atiah ni

nak join segmen shu? klik sini

4 comments:

  1. Review dah bermula ya Shu..
    InsyaAllah nak singgah blog adik Atiah M nilah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak, dah mula sikit-sikit. :D

      Delete
  2. Wah.. Tahniah Atiah.. Sha follow dah blog Atiah nie..pengalaman beliau ke hatyai naik keretapi tu memanv ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak p Hatyai tu, namun belum ada kesempatan lagi kak.

      Delete