GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM - ShuhaidaSaad

12 Oct 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM


Terma dan Syarat 

Tarikh Tamat
31 Oct 2018

Pendapat Shu
sis ni orang Kedah, orang kampung kami lah. okay nak komen lebih tak boleh sebab kebanyakkan blog sekarang guna template macam ni. yang pasti, blognya tak lah loading sampai berjanggut baru boleh baca post. hihi lepas tu rajin pulak tu post entri makanan. geram ja. kita dok Selangor terasa nak balik kampung p cari makanan yang dia post. :D

12 comments:

  1. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck! :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/10/movie-review-always.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis. ingtkan link mylittlepony. hehehe

      Delete
  3. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya SS..

    ReplyDelete