Recents in Beach

Aktiviti Bersama Sofia, Spend Time & Money


Aktiviti Bersama Sofia | spend time and money bila bersama anak adalah sesuatu yang normal. kesian tengok sofia bila dia dua tiga kali cakap boring dan takda kawan nak bermain. mana tidaknya, seharian di rumah pengasuh ibu susu dia takda kawan, balik rumah pun takda kawan. terpaksa berhenti menggoreng dan main dengan beliau. 

perkara pertama shu minta dia ambilkan beg pink ni. tanpa di minta terus dia buka, keluarlah segala mak nenek alat mekap. sebenarnya mekap ni bukan keperluan asas shu. haha kalau mai mood nak mekap tu, baru buka, kalau tak terkuburlah didalam laci.

paling seronok dak sofia main eyeshadow. macam-macam warna dia guna. sekali dengan ibu terpaksa hadiri kelas mekap. 


rambut jangan ditegur, kang malam dia menjelma. hahahaha kunon jadi artis gambar gerbang. hahaha


Post a Comment

3 Comments

  1. Alhamdulillah...dapat main make up...terbang bosan Sofia....yeyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok ibu melayan kejap. habis semua maskara dia calit. haha

      Delete
  2. alahai.
    anak girl.
    dpt make up, hmmmm diam la dia :)

    ReplyDelete