Recents in Beach

PEREMPUAN, KASUT & KERETA BERPISAH TIADA


Agak jarang berlaku | kalau kereta perempuan takda kasut susah dan jarang berlaku. sebab apa? sebab perempuan ni selalu standby, kitorg berfikiran jauh. hahaha kot kalau tetiba dari rumah pakai kasut lain, nanti dah sampai tempat dituju nampak keadaan sekeliling tak sesuai kitorg akan tukar pakai kasut lain. dan dan dan kasut tu sudah ada dalam kereta. haaa..!

adalah lebih baik beli raga dan letak di bonet kereta, setahun konfirm penuh raga tu. jangan risau sebab kotak kasut pun siap ada, perasaan sayang nak buang tu ada. kalau rak kasut boleh letak dalam bonet, rasanya kitorg akan letak.

kaum adam tolong jangan kecam kami kaum hawa, kami bahagia dengan keadaan sebegitu. kalau korang tak tahan, tolak-tolak ke tepi ja kasut yang ada dalam kereta. asal muat kaki korang masuk dalam kereta sudahlah! hahaha

we olls ni tak banyak ragam, asalkan korang jangan persoalkan nape kasut bersepah dalam kereta. kalau terasa nak naik kereta, baik diam. hahaha kbye!

Post a Comment

12 Comments

  1. Hahaha.. Sha ada sepasang selipar je dalam kereta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu dalam kereta selipar, bonet kereta kasut sekolah. hahahaha

      Delete
  2. Hahhaha... setuju semuanya benar belaka.
    Kasut selalunya memang lebih dari satu.
    Mrs. A pernah jugaklah pergi dinner pastu tumit kasut patah mujur ada kasut lain dalam kereta fuh! selamat jadi dinner malam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan penyelamat kot kasut dalam kereta ni. hihi

      Delete
  3. hi hi aida ada kasut dlm kereta sendiri.
    Sebab dlm kereta asben, dia x kasik letak ha ha...
    Aida suka drive dgn selipar aje.
    Kaki selesa bernafas ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kita geng, shu pun klau drive kasut letak tepi, guna kaki ayam saja

      Delete
  4. hahaha ini penyakit wanita berjemaah. well dah habit kita senang nak kemana2 letak je kasut dalam kereta. kadang2 tak selesa nk tukar2. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Setuju! Plis kaum adam, kami tolong susun kasut awak kat rumah..kasi kami susun kasut sendiri dalam kereta je :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, tolonglah kasi kami susun kasut dalam kereta. . hihihihi

      Delete
  6. setujuu ahahaha. tapi kan kasut suami syaza lagi banyak dalam kereta.. syaza ada 4 je kot.. dia lebih lagi hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 + 4 dah banyak dah dalam kereta tu sis. hahaha

      Delete