OPERATION TANGAN KANAN - ShuhaidaSaad

19 Jul 2018

OPERATION TANGAN KANAN

pengunjung setia klinik dan hospital | berlumba-lumba anak beranak ni sejak kebelakangan ni mengunjungi klinik dan hospital. siang kemarin dak sofia dan ibu, malamnya ayah pulak ke hospital.



sebelum operate ayah boleh berjalan-jalan lagi. jadi sofia amik tempat baringan ayah, mengantuk makcik kul3,4 pagi nurse mai check ayah. mek ni tidoq dengan lena.

ayah nya kena operate tangan kanan. ada kecederaan serius. kenalah 15 jarum. shu tengok pun jadi tak selera makan. yelah suami sakit kita berselera pulak nak makan. operation mula jam 5 pagi lebih. sejam kemudian selesai.



lepas operate, ayah dah boleh berjalan-jalan. check apa yang ayah nak, kemudian ibu sudah hantar dak sofia ke rumah tok sekejap. ibu p kerja sebelah pagi, kawan ayah tolong temankan bergilir-gilir kawan dia jaga. alhamdulillah. petang off untuk jaga ayah pulak. serba salah ibu, di office ada pengarah datang, di hospital suami tengah operate. half-half ibu jawabnya.

petang jijoi sudah discaj, settle semua jam 5.00 petang. barulah ambik dak sofia di rumah tok. balik rumah semua keletihan. sampai rumah order makanan. tak tercapai ibu nak masak. hukhuk

semoga ayah jijoi dilindungi Allah S.W.T dan kami semua selamat hendakNya.

6 comments:

  1. mak aiii sakit tu 15 jahitan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu tengok pun seram. huhhu

      Delete
  2. Yang membaca nie pun seram.. Apatah lagi yang melihat dan merasai.. Semoga diberi kesembuhan seperti sedia kala..

    ReplyDelete
  3. hadoi.
    iye la. asben tak sihat, kita pun jadik semcm tak tenteram, kan.
    moga asben shu sihat pulih cergas cecepat ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. terima kasih aida :D

      Delete