KAMBING BAKAR BERPISAH TIADA


Kambing Bakar | throwback sangat ni, Jumaat lepas office ada buat jamuan makan beserta solat hajat dan majlis perpisahan salah seorang staff. alhamdulillah semua berjalan dengan lancar hingga ke penghujung. apa yang shu suka, dapat makan kambing. sokmo kalau ada makan-makan memang kambing saja shu fokus. benda lain senang nak dapat kan? hihihi

majlis tamat sebelum solat Jumaat. dan itu memang yang dirancang, supaya tak ganggu waktu kaum adam ke majlis. kaum hawa pun dan p sopping kan.. hihi hanya 60 staff yang hadir, alhamdulillah.. kenyang sampai ke petang.

apa yang penting semua keberjasama dan happy ending.


KAMBING BAKAR BERPISAH TIADA KAMBING BAKAR BERPISAH TIADA Reviewed by Shuhaida Saad on 30 July Rating: 5

6 comments

  1. alahai kecur air liur ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu pun macam nk balik buat kambing bakar ni. hehehe

      Delete
  2. wahhh.. sedap ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki dapat makan kambing bakar

      Delete
  3. kambing bakar is ohsem, shu.
    aida memang minat sgt.
    sometimes, beli few keping di mydin.
    balik. masuk pressure cooker.
    yummy :)
    kalau ke mana2, ada menu kambing bakar, apa lagi, tu yg 1st di grab :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu tak pernah beli kambing di mydin semua tu. selalu kalau balik kampung baru beli sebab tak pandai beli. hihi

      Delete

Ad Code

Ads 728x90