LAST CALL SEBELUM CUTI RAYA

gambar : google

Last Call Sebelum Bercuti Raya | semua vendor kena submit invoice sebelum esok (13/6) sebabnya harini hari terakhir shu bekerja, pastu cuti seminggu. masuk kerja semua mesti banyak benda kena settle, baik settlekan apa yang boleh dulu. hee.. tak suka kalau banyak kerja sedang menunggu kita di meja lepas masuk bercuti, terus jadi sakit kepala. 

harini bermaaf-maafan lah kami dengan dak office yang tinggal dan masih berkerja hingga di pagi raya. next raya tak pasti turn sapa pulak kena standby hari raya pertama.
LAST CALL SEBELUM CUTI RAYA LAST CALL SEBELUM CUTI RAYA Reviewed by Shuhaida Saad on 12 June Rating: 5

3 comments

  1. selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. betul tu, dah penat beraya nak masuk office enjoy2 je bawak kisah raya

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90