12 June 2018

BISMILLAH SEMOGA PERJALANAN KAMI SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI


Bismillahhirrahmanirrahim | hari terakhir di office sebelum bercuti selama seminggu (7 hari). suasana raya bermula 15 ramadhan lagi sebenarnya, semua lagu raya bermain di speaker office. lagi syahdu lagu dato ct dengan balik kampung. mood raya dah on masing-masing. ada staff kena standby ada yang kena buat ot dan banyak lagi. esok lagi sunyi office sebab ramai start cuti esok.

shu insyaAllah akan memulakan perjalanan kami dari Hulu Langat (office shu) terus ke Jitra Kedah. jijoi akan ambil dak sophea dari rumah pengasuh dan terus ke office shu, sebenarnya yang lagi semangat  nak balik kampung adalah jijoi, hari ni (12/6) dia dah cuti kot. hihi yela, kampungnya 15 minit dari rumah shu. seronok lah balik kampung dapat makan masakan kampung. mak mertua di sini sudah bermaaf-maafan kami tiga beranak. alhamdulillah. 

pastikan semua tips keselamatan dan tips travel yang shu dah kongsi sebelum ni. dan yang paling paling paling penting, pastikan kereta berservis dan dapatkan tidur dan rehat yang secukupnya. shu pun kena rest dan tidur masa lunch nanti. karang pilot kena tukar susah jugak kalau rest tak cukup. excited tu memanglah sebab nak balik kampung, tipulah kalau cakap tak excited.

pemenang shu akan umumkan 22/6 nanti. sekarang masing-masing pasti mesti busy dengan persiapan raya. lepas raya pun ada yang masih beraya, tak sempat nak godek-gedok blog ni. insyaAllah.. kita happy-happy dulu, lepas raya dapat lagi duit raya. hee..

3 comments:

  1. Bismillah..moga selamat sampai ya..

    ReplyDelete
  2. hati-hati dalam perjalanan dan selamat hari raya! :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju kak :D

    ReplyDelete