Tudung Ibu Pun Balun


Tudung Ibu pun Balun | balik kerja semalam, tudung letak di atas sofa terus masak sebab shu buat ot balik lewat sejam dari hari biasa. tengah dok masak tu kemas mana patut.

dak sophea diam saja di depan tv, ingat dia tengah leka tengok cerita kartun dia. sampai satu tahap tu nampak bayang dia keluar masuk bilik "game" ayahnya. masih shu tak layan lagi.

settle masak shu jenguk ke dalam bilik "game" tu, nampak 1 manusia ni dok mekap depan tv dengan tudung shu. ayah pulak siap pinkan tudung tu. sabarlah nak..
Tudung Ibu Pun Balun Tudung Ibu Pun Balun Reviewed by Shuhaida Saad on 09 May Rating: 5

2 comments

Ad Code

Ads 728x90