Tips & Cara Potong Rambut Sendiri


Potong Rambut Sendiri | setiap kali sakit kepala mesti rasa nak sangat potong rambut. sebab kalau dah potong, terasa ringan sikit kepala ni. hihi 

bangun pagi tadi sakit kepala kemain dik non, makan ubat pun takda kesan. last-last tanya jijoi nak potong rambut boleh tak? dan yes! dia setuju lah kononnya. terus ambil gunting dalam almari depan jijoi, shu potong rambut. di balkoni rumah lah. hihi

dak sophea pun nak join jugak, padahal baru dua minggu lepas rambut dia kena potong. hihi sebelum raya pulak shu potong rambut dak sophea tu. 

nak tau macam mana shu potong rambut tak? ni step dia :
  • sikat semua rambut ke depan sambil tundukkan kepala
  • ikat rapat ke dahi, lebih kurang
  • pastu potong melintang
  • bila buka nanti, rambut tu lebih kurang dah layer.
low cost punya potong rambut. hihi lepas potong, terus mandi. :D hahahaha

Tips & Cara Potong Rambut Sendiri Tips & Cara Potong Rambut Sendiri Reviewed by Shuhaida Saad on 12 May Rating: 5

2 comments

  1. Sha dulu suruh encik suami.. Memang menarik perkongsian shu ini.. Kalau rambut sha dah panjang, bolehlah cuba..

    ReplyDelete
  2. sama lah cara kita. Memang selama ni potong sendiri je sebab malas nak pergi salon

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90