Al-Kisah Push Pin


Al-kisah Push Pins | kisahnya kemarin masa lunch p kedai RM2 a.k.a kedai murah. kemain banyak barang shu jumpa, dari pen RM1 hinggalah ke cermin. alang-alang berjalan dalam kedai tu, grab satu dua barang. dengan rakus grab lah push pin yang kunonnya comel berwarna-warni.

bila nak guna pin tu, cucuklah ke partition di office kekunon nak memeriahkan meja dengan warna-warna ni. sekali hamik kau, jarum push pin tu kemain panjang lagi. tak lekat langsung pin tu. astaga...

maka terkuburlah push pin tu dalam setor. haahahahaha 

oklah, standby nak p lunch sekejap. :D daa semua. shu is sadis push pin tak boleh guna pun, penat membeli. kalau sesapa nak, boleh lah bagi.
Al-Kisah Push Pin Al-Kisah Push Pin Reviewed by Shuhaida Saad on 04 May Rating: 5

4 comments

  1. hahaa. kita pun ada beli tapi tak guna lagi..

    ReplyDelete
  2. Boleh cucuk dan buat gantung benda2 ringan...

    ReplyDelete
  3. Haha..kisah pendek tapi haru. Kisah aku sebatang push-pin :D

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90