Al-Kisah Push Pin


Al-kisah Push Pins | kisahnya kemarin masa lunch p kedai RM2 a.k.a kedai murah. kemain banyak barang shu jumpa, dari pen RM1 hinggalah ke cermin. alang-alang berjalan dalam kedai tu, grab satu dua barang. dengan rakus grab lah push pin yang kunonnya comel berwarna-warni.

bila nak guna pin tu, cucuklah ke partition di office kekunon nak memeriahkan meja dengan warna-warna ni. sekali hamik kau, jarum push pin tu kemain panjang lagi. tak lekat langsung pin tu. astaga...

maka terkuburlah push pin tu dalam setor. haahahahaha 

oklah, standby nak p lunch sekejap. :D daa semua. shu is sadis push pin tak boleh guna pun, penat membeli. kalau sesapa nak, boleh lah bagi.
Share:

4 comments:

  1. hahaa. kita pun ada beli tapi tak guna lagi..

    ReplyDelete
  2. Boleh cucuk dan buat gantung benda2 ringan...

    ReplyDelete
  3. Haha..kisah pendek tapi haru. Kisah aku sebatang push-pin :D

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (5) AmilSafwan (1) Family (4) Film/Drama (4) Giveaway (70) Info (14) Kehamilan (9) Lagu (4) Lifestyle (23) Makan (10) Parenting (4) Peribahasa (236) Perth (7) PNME (65) Resepi (31) Sharing (17) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *