Minggu Pertama - Jom Sihat


Kevin Zahri | lepas kes haritu nak sihat bersama Kevin Zahri. ada tanda-tanda positif, bila setiap hari nak melabur saja. opsss.. oklah tu progress juga. hahahaha mengharapkan semoga semua lemak lari dari badan shu. p la berkampung di pulau mana-mana pun.

hari jumaat lepas timbang, agak menggembirakan bila berat mulai turun sebanyak 500 gram. kahkah. tapi takmo gembira sangat sebab office-mate shu timbang 4 kilo turun, esoknya timbang dah naik ke berat sebelum ni. hahaha penimbang tu tipu!

positifkan diri dengan breakfast harini buah pisang, tapi lunch nasi goreng claypot. petang makan buah pisang. malam pulak nasi dan tomyam! sekarang mulut terasa nak mengunyah lagi. gigitlah jari pun, janji tak makan. boleh x? hahahahaha  
Minggu Pertama - Jom Sihat Minggu Pertama - Jom Sihat Reviewed by Shuhaida Saad on 02 April Rating: 5

5 comments

  1. Shu boleh! Kuatkan iman..tapi Kevin memang baik. Tanya pape kat fb mesti dia reply..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah kuatkan iman. hehe.. esok insyaAllah puasa. :D

      Delete
  2. chaiyokk!!

    https://aerillhassan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. perghhh kak shu kemainnn malam makan nasi dan tomyam hahahaaa. takpe slow slow kak. jangan terus mendadak paksa badan untuk follow diet makan. nanti dia terkujat haha. yang penting istiqamah. chaiyok! :D

    ReplyDelete
  4. caiyok2 kak..road to kuruih!

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90