Kursus Dua Hari

by - 12 April


kursus dua hari | selesai sudah kursus dua hari berturut-turut. kebetulan masa kursus pun demam teruk. nasib boleh layan lagi. kalau tak larat mau mc. huhu dua hari berulang alik ke Armada Hotel. alhamdulillah harini masuk office pun badan makin sembuh. :D

sepanjang dua hari ni, seronok sangat kursus ni, dapat jumpa kenalan baru. tambah ahli keluarga baru. maksudnya kursus dari syarikat yang sama, tapi berlainan department. bila dah kenal, keluar gila-gila dia. masuk air semua.

paling best, makan lah! tapi geng takda, tambahan demam, so pergerakan slow sikit. hihi

You May Also Like

11 comments

  1. Alhamdulillah.Moga terus sembuh ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kak pc :D

      Delete
  2. Replies
    1. seronok bila dapat jumpa kawan baru. hehe

      Delete
  3. Best pulak perasaan dapat pergi kursus..tak merasa dah sejak jadi surirumah ni..bertabahla. GWS ye Shu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dapat peluang ni sekali seumur hidup. kursus pekerja baru. hihi lama jugak shu di rumah dulu.

      Delete
  4. antara salah satu benefit join kursus boleh kenal dengan dept lain kalau company besar. Baru la best nak pergi kerja kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul akak, banyak jugak dept yang sebenarnya kita tak tau. bila ada kursus baru lah tau wujud dept tu.

      Delete
  5. Get well soon sis ☺️

    ReplyDelete
  6. belum ad pengalaman kursus bersyarikat ni..one day kot..hehe

    ReplyDelete

You can say anything but please dont hurt me. Thank you