#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

by - 17 March



blogwalking tadi, ternampak banner ni di blog sis Azah. tengah free ni, kita memeriahkan suasana di hari raya eh! segmen ni :) jom follow arahan mudah di blog sis Azah. 

bila blog ditubuhkan
ditubuhkan sejak 28/03/2012. masih baru jugak lah. shu buat blog ni time mula heboh blogger merata pelosok, sana sini sebut blog. sebelum 2012, Shu sudah berjinak dengan blog, tapi banyak entri sudah dipadam. 2014 plan nak stop berblog selepas berkahwin. tapi asyik teringat saja nak membebel dalam ni, akhirnya aktif semula awal tahun ni, 2018.

maksud tersendiri nama blog dan url blog
takda maksud tersirat mahupun tersurat, nama blog adalah nama sebenar shu. link url pun sama, sebabnya senang nak google. hikhik.

ceritakan pahit manis sebagai seorang blogger
antaranya pengalaman pahitnya bila line internet takda. hihi antara pengalaman manis adalah bila dapat berkenalan dengar ramai blogger di luar sana.

nasihat kepada blogger lain
nasihat shu, blogging dengan hati yang gembira dan positif. :D itu saja. terima kasih 


You May Also Like

20 comments

  1. wahh. moga kita sama sama aktif berblogging dengan happy nya kan kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya. sama-sama kita eratkan hubungan antara kita :)

      Delete
  2. sudah sejak 2012 y jadi blogger.. wow.. lama sekali.

    saya baru 2-3 bulan jadi blogger.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang baru aktif. macam blogger baru jugak shu ni :)

      Delete
  3. Hai Shu, zumal follow sini. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.duniazumal.com/2018/03/aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    https://z3tty.blogspot.my/2018/03/segmenazahrahaman-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan..

      done bw blog sis :)

      Delete
  5. sebagai blogger kita ada persamaan..

    kita minat menulis..

    walaupun ada blogger yang Copy and Paste..

    mereka out of list

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 bro hanafi. :)

      Delete
    2. yalah kan...

      life so easy hehahaha

      Delete
  6. Hai.. salam perkenalan dari segmen yang sama.. ;)

    ReplyDelete
  7. jadi diri sendiri lebih bagus kan sis shu! tq tau sudi join segmen azah <3

    ReplyDelete
  8. Setuju sangat yang time takde internet tu..geram je rasanya nak berblog kan
    http://www.nurzariniismail.com/

    ReplyDelete
  9. hahahha betul jugak tu! Time takde internet memang geram sangat nak pulak kalau masa tu idea mencurah0curah ke ladang gandum. Selamat bersegmen shu ❤

    ReplyDelete
  10. Singgah di sini dan salam perkenalan..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/03/segmenazahrahaman-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  11. semoga terus aktif berblogging selepas ni :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum... sy dr segemen yg sama... salam ukhuwah dan teruskan berblog ya!

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen.
    Mrs. A singgah join segmen yang sama.

    ReplyDelete

You can say anything but please dont hurt me. Thank you