28 March 2018

Perth Hari Ke-Tiga


Perth hari ke-tiga | hari ke-dua kami lebih masa dirumah biasakan diri dengan suhu disini. kebetulan ada makan-makan bersama student disini. jadi kami duduk di rumah sajalah.

1. keesokan pagi kami bertolak ke Caversham & wildlife park . perkara pertama nak tengok kanggaru dan panda. selebihnya takda. first time ibu dan ayah tengok dan pegang kanggaru, terlebih eksaited dari anak. haha




2. The Margaret River Chocolate Company. di sini coklat sedap pun sedap. tester belonggok disedia. makan sampai terberon. yang bestnya, takda orang tapau bawak balik even tester sebesar-besar dulang. hihi shu paling suka coklat.


3. Kononnya nak ke House of honey tapi tutup pulak haritu. jadi kami ke Swan Valley. masa amat singkat masa ni, dengan dak sophea terberon. haha 


4. seterusnya, kami ke Mondo nougat & morish nuts. budak ni paling happy, ayahnya dah mula nak selesema. hihi 


tamat perjalanan hari ketiga.

1 comment:

  1. wah seronok je dapat pegang kanggaru...koala pun comey sngt....

    ReplyDelete