Day 23 - Something That Makes You Feel Better - ShuhaidaSaad

24 Mar 2018

Day 23 - Something That Makes You Feel Better


Move On | semalam kisah sedih, harini kisah gembira-gembira. setelah lalui ujian gentir, alhamdulillah shu dapat kerja sekarang ni, dan lebih secured. percaya akan aturan Allah S.W.T, insyaAllah hidup kita tenang.

apa yang menggembirakan shu, bila jijoi pun gembira. dia pun boleh berehat bila shu boleh tolong dia seperti sebelum ni. doakan kehidupan shu dan kita semua diredhai Allah S.W.T.

redha itu bila kita terima ujian Allah dengan hati yang tenang dan gembira.

5 comments:

  1. saya pernah merasai semuanya..

    masa ada kerja dengan masa tiada kerja.

    blogger pun boleh dianggap sebagai bekerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya abang, masa tak kerja tu pikiran serba salah, boring pun ada. hihi

      nak berblogging memang xda idea masa tu :(

      Delete
  2. alhamdulillahhhh.. betul tu bila kita percaya aturan ALLAH tu adalah yg terbaik utk kita, kita akan jadi lebih tenang dan happy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. makin tenang :)

      Delete
  3. Ada yang terbaik Allah rencanakan untuk sis..tinggal kene sabar je kan

    ReplyDelete