Day 12 - Whats in Your Bag - ShuhaidaSaad

14 Mar 2018

Day 12 - Whats in Your Bag


bag doraemon | dalam handbag kami macam-macam ada, dompet, kunci kereta, power bank , handphone, compact powder, lipstick, bedak wangi tu normal lah bagi perempuan. sejak kerja di luar ni, buku nota, tuala wanita, pampes anak, botol air, kehulu kehilir bawak. haha

dulu siap sumbat masuk payung kecik tu, gula-gula pelbagai jenis. jijoi siap perli. "sophea nak apa? p cari dalam beg ibu, macam-macam ada, silap-silap dinasor pun ada sekor". esoknya kuar berjalan, hujan turun, berfungilah jugak payung tu kan.. hihi

bag takda lah besar sangat saiz kertas A4 saja. selagi boleh sumbat kita sumbat then zipkan. hahaha nasiblah tali dia tahan dengan bebanan yang kami bagi. good job lah!!

1 comment:

  1. dah jadi mak ni..mesti lagi banyak barang bawa...

    ReplyDelete