9 March 2018

Day 07 - Your Best Friend


BFF | bila kami cubit paha kiri, paha kiri kami yang sakit. macam tu lah ibaratnya. kah! yelah ikut logik pun cubit paha sendiri, mana mungkin paha orang lain yang sakit. kan? hihi

alam persekolahan kami ada kawan baik. dalam 3 orang. pergi sekolah, pergi pafa, pergi kedai berempat, termasuk shu. sampailah masuk form1, sorang berpindah, sorang masuk sekolah lain. tinggallah kami berdua. lepas 16 tahun baru dapat berhubung semula, dah jadi makcik bawang masing-masing.

di alam pekerjaan, kami hanya ada seorang kawan baik. kami sudah anggap dia macam adik kami. bergaduh, bertikam lidah. sampailah kami sudah beranak, dia masih contact kami even office sudah berubah. ada masa, terus set date untuk makan bersama, angkut dak sophea sekali.

alhamdulillah.. semua kawan baik kami adalah yang terbaik kurniaan dari Allah s.w.t. syukur..

2 comments:

  1. Kawan baik Hana ialah Mama ^_^ *rare kan? heheh :3 nice sharing!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak kawan baik yang terbaik.. hehehe sangat rare :)

      Delete