Tak boleh follow back!


SS ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan, SS tidak dapat follow back sesiapa yang sudah follow ss. entah di mana silapnya. sedih la juga. sign in google, tapi stuck di situ berkurun lama.

Inilah bahana terminate internet. nak online terpaksa guna hak syarikat. biasa lah, macam-macam diorang block. hehehe.. nak joint any contest pun susah, sebab FB pun kena block. adat meminjam, biasalah. >.<

jangan lupa tinggalkan link blog kalian di Exchange Link. :)
Tak boleh follow back! Tak boleh follow back! Reviewed by shuhaida saad on 15 July Rating: 5

2 comments

  1. adatlah tu, tak per bersabar, mungkin ada hikmahnya ek...

    http://www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. in sha Allah.. :)

      terima kasih kak.. :)

      Delete

Ad Code

Ads 728x90