SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. WAJIB Follow blog Hana and Like Fanpages. *untuk tahu update2 akan datang*
  2. Buat entry yang bertajuk " SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA ". NYATAKAN sekali follower korang sekarang dalam entry tersebut.
  3. Tag blogger lain. *tak kisah la berapa pun*
  4. Dah siap tu korang send link entry dekat KOMEN bawah ni. Shoutbox or tempat lain Hana tak layan.

PERHATIAN !
  • Sesiapa yang berjaya naikkan FOLLOWER dengan banyak selama setahun sebulan ni, akan dapat sesuatu dari Hana. (mybe sorang or 2 orang)
  • 10 orang akan dipilih berdasarkan random untuk masuk kedalam bloglist sponsor selama SEBULAN.
  • WAJIB like and follow sponsor okeh? klik SINI untuk Follow

Follower sekarang :
1636

Tamat :
tahun depan



Share:

10 comments:

  1. http://moustachemaster.blogspot.com/2013/05/segmen-upkan-follower-by-hana.html , dari segmen yg sama :) done follow awak , follow saya balik ? :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :)
    http://mujahidah1998.blogspot.com/2013/06/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama =)

    http://yongatira.blogspot.com/2013/06/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama
    follow sini #1868

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    jemput follow blog zara nanti
    semoga berjaya..=D

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dik..

    dari segmen yang sama.
    done follow your blog #1869

    http://www.syuhada1981.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  7. Hye! Datang dari segmen yang sama.
    Ohsem blog! *jeles*

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama dan sudah follow.. ^^

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen sm..done follow sini.. harap dpt follow fiza juga..>.<

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  10. #1872#
    dr segmen yg sama,
    salam perkenalan:)
    http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/07/http4.html

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (5) AmilSafwan (1) Family (4) Film/Drama (4) Giveaway (68) Info (13) Kehamilan (9) Lagu (4) Lifestyle (22) Makan (8) Parenting (4) Peribahasa (231) Perth (7) PNME (64) Resepi (31) Sharing (14) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *