Pink ft Nate Ruess - Just Give Me a Reason Pink ft Nate Ruess - Just Give Me a Reason Reviewed by shuhaida saad on 30 March Rating: 5
Blue Van Giveaway II Blue Van Giveaway II Reviewed by shuhaida saad on 30 March Rating: 5
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara Reviewed by shuhaida saad on 30 March Rating: 5
Segmen Topup By Afiqah Adzan Segmen Topup By Afiqah Adzan Reviewed by shuhaida saad on 30 March Rating: 5
Pencarian rakan beloglist April & Mei by cik akak Pencarian rakan beloglist April & Mei by cik akak Reviewed by shuhaida saad on 30 March Rating: 5
Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com Reviewed by shuhaida saad on 30 March Rating: 5
First Giveaway By Hard First Giveaway By Hard Reviewed by shuhaida saad on 29 March Rating: 5
Fantastic Challenge Giveaway by Rochelle Fantastic Challenge Giveaway by Rochelle Reviewed by shuhaida saad on 29 March Rating: 5
Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah! Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah! Reviewed by shuhaida saad on 29 March Rating: 5
segmen 5 hari by yana segmen 5 hari by yana Reviewed by shuhaida saad on 29 March Rating: 5
dua tiga hari lepas ss ada suarakan pendapat nak beli tv . atas ihsan en.tunang mencari tv untuk ss di Mudah . akhirnya malam tadi ss...
tv untuk ABPBH tv untuk ABPBH Reviewed by shuhaida saad on 26 March Rating: 5
setiap pagi layan Hotfm ni seronok juga. dengar telatah 3 orang dj. FBI, AG dan Fafau . memang tak kering gusi dibuatnya. kekadang s...
Hotfm Hotfm Reviewed by shuhaida saad on 25 March Rating: 5
Mee goreng mamak tak cukup bulan dari kemarin lagi sudah plan nak buat mee goreng mamak . tapi bila tiba hari yang dinanti, mee gor...
Mee goreng Mamak Mee goreng Mamak Reviewed by shuhaida saad on 23 March Rating: 5
#1 GIVEAWAY by ARA CRAFT #1 GIVEAWAY by ARA CRAFT Reviewed by shuhaida saad on 23 March Rating: 5
nak cerita apa sebenarnya? nak cerita apa sebenarnya? Reviewed by shuhaida saad on 23 March Rating: 5
Kepada calon SPM 2012 . semalam keputusan SPM keluar. mesti ada antara kita berdebar-debar kan? ss pun berdebar bagi pihak adik s...
Selamat menjawab Selamat menjawab Reviewed by shuhaida saad on 23 March Rating: 5
tiada lagi blogwalking tiada lagi blogwalking Reviewed by shuhaida saad on 20 March Rating: 5
Biskut Tiger kegemaranku! Biskut Tiger kegemaranku! Reviewed by shuhaida saad on 19 March Rating: 5
Sleeq ft Aaron Aziz - Salam Semua Sleeq ft Aaron Aziz - Salam Semua Reviewed by shuhaida saad on 18 March Rating: 5
Air masak untuk kesihatan Air masak untuk kesihatan Reviewed by shuhaida saad on 18 March Rating: 5
setiap kali hari Isnin , pasti rasa malas nak bangun pagi. malas nak bersiap. malas nak pergi kerja. senang cerita. semuanya malas ...
Monday blues Monday blues Reviewed by shuhaida saad on 18 March Rating: 5
Segmen : Blog Paling Ringan by Blog Mrs. Lulla Segmen : Blog Paling Ringan by Blog Mrs. Lulla Reviewed by shuhaida saad on 18 March Rating: 5
ramai antara kita yang bertemu kasih di laman sosial. antaranya MySpace, Facebook, Tagged, Twitter dan banyak lagi. ada yang suda...
cinta laman sosial cinta laman sosial Reviewed by shuhaida saad on 16 March Rating: 5
setiap kali tiba hari Jumaat pasti gembira . kerana esok hari Sabtu, dan lusa adalah hari Ahad. tak lain dan tak bukan tentunya berke...
0004 RELAX 0004 RELAX Reviewed by shuhaida saad on 15 March Rating: 5
entri panjang lebar + copy paste . Apakah tanda-tanda seseorang itu memiliki sifat sombong ? Di antaranya: Payah menerima pa...
Penyakit sombong Penyakit sombong Reviewed by shuhaida saad on 14 March Rating: 5
sekarang peak season bagi tempat kerja ss. banyak kerja kena buat. kena update laporan tahunan mahupun laporan suku tahunan . takd...
Peak season Peak season Reviewed by shuhaida saad on 14 March Rating: 5
Makan tengah hari ss hari ini ditambah dengan  Each a Cup . western sikit. sudah hampir seminggu lamanya tidak menjamah Each a C...
Each a Cup Each a Cup Reviewed by shuhaida saad on 13 March Rating: 5
talian bising sejak akhir-akhir ni talian bising sejak akhir-akhir ni Reviewed by shuhaida saad on 12 March Rating: 5
niat murni untuk blogwalking terpaksa di batalkan atas sebab kesulitan yang tidak dapat di elak. hehe dari jam 9 malam ss sudah duduk ...
origami dari ss origami dari ss Reviewed by shuhaida saad on 11 March Rating: 5
lepas makan terasa mata berat seperti menanggung beban yang amat berat. dasyat betui dugaan ni. makin lama mata makin layu. jari pun ma...
tidur selepas makan tidur selepas makan Reviewed by shuhaida saad on 11 March Rating: 5
seawal pagi server sudah down . nampaknya terpaksa ss tunggu server dibaik pulih. bukan ss sorang, tapi satu office . IT staff sorang...
Server down Server down Reviewed by shuhaida saad on 11 March Rating: 5
penutup untuk malam ni . ss joint segmen simple dari blogger Paly . jempot semua joint :) syarat-syarat : Korang kene ade...
Segmen: RM5 Segmen: RM5 Reviewed by shuhaida saad on 10 March Rating: 5
latest Avast antivirus version 8.0.1483 latest Avast antivirus version 8.0.1483 Reviewed by shuhaida saad on 10 March Rating: 5
orang sudah berkurun ada google+ ni. ss baru hari ni bua t. jakun betul ss ni. tertinggal kapal terbang sungguh. janji ada google+ pun o...
sudah ada google+ sudah ada google+ Reviewed by ShuhaidaSaad on 10 March Rating: 5
Exclusive Giveaway by FD & Aziera Exclusive Giveaway by FD & Aziera Reviewed by ShuhaidaSaad on 10 March Rating: 5
hari ni malas nak masak , jadi SS pergi tapau saja makanan tengah hari di kedai seberang jalan. tapau berbayar ya? =) sederet meja...
bubur cha cha bubur cha cha Reviewed by ShuhaidaSaad on 10 March Rating: 5