Recents in Beach

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari UITM Segamat

Assalamualaikum

klik banner sapa-sapa nak joint tau? :) best!





syieda dah 2 tahun pencen belajar. hikhik.. tapi nak joint juga memandang ada student uitm. hihihi :p sekarang sudah bekerja la.. harap2 penyertaan tak kena reject. :p


dateline
19 Ogos 2012



yang benar

Post a Comment

62 Comments

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^..
    sila check link blog anda di dalam senarai peserta.

    ReplyDelete
  2. uitm kelantan blh join x =)

    ReplyDelete
  3. mcm best je... hehe...

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen syieda... :)

    ReplyDelete
  5. @Ieyza Afieyna jom la joint dear, semua u leh joint :) hehehe

    ReplyDelete
  6. @Masz Sidek tq masz, jom la joint :)

    ReplyDelete
  7. @aimi boleh syg :) jom joint :) hihi

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Datang dari http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    dah kenal kan !!

    ReplyDelete
  9. @Hanif Idrus wsalam, dah kenal dah abg Hanif ni.. hihihi :)

    ReplyDelete
  10. lieya dtg bls kunjungan. :D lieya student dari universiti AL A-Bayt, Jordan. Salam kenal ye. :)
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-jordan.html

    ReplyDelete
  11. laa da kje rupanya..
    baru ingat nak tolong usha2 cousin saya kat sana nakal ke tak..dia amik accounting jugak..kot2 la kenal ke kan..hahaha!

    ReplyDelete
  12. hye...balas kunjungan. cantik lh header awk.sya follow sini ya... :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  13. Terjah sini membalas kunjungan.. :D

    selamat berpuasa.. ^_*

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. dtg dr segmen yang sama dan membalas kunjungan~

    haz blogger dr uitm shah alam n follow sni =)

    slmt berknlan ^^

    ReplyDelete
  15. salam..taqiee balas kunjungan..
    dah Follow awk...:)
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  16. @Lieya Syaira salam kenalan dear :) jauh tu....

    ReplyDelete
  17. @Nadia Elena dah dua tahun tinggalkan Segamat. hihi pintu pagar dah berubah pun syieda belum g lagi. hihihi

    ReplyDelete
  18. @Kiko Chris tq sudi datang dear :) header tempah, hihi syieda mane reti bt ni semua :)

    ReplyDelete
  19. @NuRuL selamat berpuasa dear :) tq sudi dtg :)

    ReplyDelete
  20. @haz terima kasih dear :)

    ReplyDelete
  21. @taqiee din tq :) syieda dah follow dah taqiee :)

    ReplyDelete
  22. cik siti balas kunjungan...dari segmen yg sama....=)

    ReplyDelete
  23. @CaHaYa KeAdILaN pin2... :) salam kenalan :) hihihi

    ReplyDelete
  24. Salam ramadhan..

    Dah follow awak..jom follow balik..

    http://ehlaptop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. blogger dari ukm datang buat kunjungan balas...salam ramadhan..sudah lama mnjd follower sini =P

    ReplyDelete
  26. salam..tq sebab dah follow saya,saya follow awak balik..

    ReplyDelete
  27. salam..ziarah di sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  28. terima kasih sbb dah singgah blog.done follow.samelah kita dah bekerja kan.Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  29. dari segmen sama yaya follow sini ^^

    ReplyDelete
  30. zuera da follow sini tau ^^

    ReplyDelete
  31. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  32. Anonymous2:34 pm

    dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  33. @BloggerGenX tq follow me :) already follow u .

    selamat bersahur :)

    ReplyDelete
  34. @AINI CHE DIN selamat berkenalan buat kali ke dua :) syieda pun dh follow blog aini :)

    ReplyDelete
  35. @suhana abdul samad thanks kak :)

    salam kenalan :)

    ReplyDelete
  36. @misz_eyza wsalam.. selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  37. @Sabar wc.. :)

    aah dah keje :) selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete
  38. @Cik Zuera thanks dear :) syieda pun dah follow zuera :)

    ReplyDelete
  39. @cmimimim wsalam.. :)
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  40. @syarmimi uitm shah alam? kwn kampung syieda ade di sana, degree.

    salam kenalan dear :)

    ReplyDelete
  41. salam..saya datang membalas kunjungan dari segmen yang sama sambil follow :)

    ReplyDelete
  42. husna singgah sini balas kunjungan..=)
    follow sini jugak..

    ReplyDelete
  43. student UIA singgah sini :-D

    ReplyDelete
  44. uitm segamat nih ada anjurkan debat piala johor kan haritu,..??

    kalau sudi, join la contest nih..http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    ReplyDelete
  45. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    datang sini balik dan follow,,,thanks visit my blog....salam persahabatan salam ukhuwah ...

    ReplyDelete
  46. Balas kunjungan anda.. Terima kasih lawat blog saya yang tak seberapa.. :D

    P/s: DOne follow you. :D

    ReplyDelete
  47. salam...thanks for dropping by at my blog.=)

    ReplyDelete
  48. Salam perkenalan senior uitm :) hehe

    Singgah dari segmen yg sama. Zyra follow blog akak. Jemput la datang ke blog zyra lagi ye even agak boring sikit blognya. hewhew :D

    ReplyDelete
  49. @Nur Hanis terima kasih sudi singgah dan follow. syieda follow back :)

    ReplyDelete
  50. @amalina husna thanks dear, follow u back :)

    ReplyDelete
  51. @Neiaa syieda dah 2tahun tinggalkan uitm, tak ingat dah dear. :(

    ReplyDelete
  52. @mselim3 salam perkenalan.. follow u back :)

    ReplyDelete
  53. @priya darshini follow u back :) salam kenalan :)

    ReplyDelete
  54. @Putri Nur Zafirah hehe. terima kasih dear, later syieda g sane :)

    ReplyDelete