Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadha

Assalamualaikum

klik banner di bawah untuk ke blog penganjur :)



syarat-syarat :
1.Follow blog nabila
2.Buat entri
- Tajuk "Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan"
- Letak banner yang comot atas tu dan linkkan semula
- Tag 2 Orang blogger dan pastikan mereka tahu
3.Bagi link entri bukan link blog dia bahagian komen ye

tag :



dateline :
29 Julai 2012




yang benar
Share:

48 comments:

  1. thanz tag sy:) kalo free kita join..

    ReplyDelete
  2. Salam, Aini singgah dr segmen yg sama..
    Done Follow awk!!!

    http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  3. Hai awakk, kita dah follow awak, follow kita balik tau! Ninie followers ke - 1208 :D Ni link kita, http://mizzsninie.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan.html Thanks.

    ReplyDelete
  4. niera dtg terjah blogger comel ni !
    salam perkenalan dan niera dah lama follow sini :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. @Pecinta pink^^ ok dear.. :)

    tq sudi datang ke blog syieda :)

    ReplyDelete
  6. Dah follow sini juga.. jemput follow kita blk ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  7. singgah dan follow ;)

    ReplyDelete
  8. slmt bersegmen sis :)
    FOLLOWER KE 1215

    ReplyDelete
  9. @Mizzs Ninie hai ninie, ok syieda dah follow ninie :) tq sudi dtg ke blog syieda ni

    ReplyDelete
  10. @aisyah humaira' salam perkenalan... :) syieda pun dah follow niera semula.. terima kasih sudi dtg sini :) hihi

    ReplyDelete
  11. @Princess Shin 공주 신 tq dear, :) jom la joint segmen ni

    ReplyDelete
  12. @iena_gie done follow u back dear :)

    thanks sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  13. @Yumida terima kasih kak, follow kak semula :)

    ReplyDelete
  14. @Fyfy Liew thanks dear :)

    follow u back :)

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen.. follow u, 1221 :)

    ReplyDelete
  16. Assalam, ada segmen lagi erk.... salam blogwalking... (^-^)....


    Salam Ramadhan...

    ReplyDelete
  17. goodluck dear..moga berjaya ya ;-)

    ReplyDelete
  18. byk segmen di bulan ramadhan ni kan..meriah pulak..hehe
    slmt bersegmen n menambah kenalan

    ReplyDelete
  19. @Ikmalwsalam..

    salam ramadhan :) hehe nti syieda bw pulak ke blog ikmal :)

    ReplyDelete
  20. @kak Yumida betul tu kak. xmenang tangan nak joint :) hihi lepas raya ni xtau la banyak ke xmcm ni lg segmen :(

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama.done follow ^^
    jom join icha pnya giveAway reramai :) ada hadiah dr a& w

    http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/07/a-giveaway-by-icha-follower-dan-hadiah.html

    thanks dear,
    icha fidelis

    ReplyDelete
  22. membalas kunjungan.. tq visit mine:)

    ReplyDelete
  23. @Chaca tq dear sudi datang :)

    ok jap lagi syieda joint ye? :)

    ReplyDelete
  24. salam. dtg visit belog ni dri belog budakkecikbermonolog. :D

    ReplyDelete
  25. hye thanks follow saye n walking sini balik dr segmen yg same http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/07/jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  26. @Haziqah and atiQahwsalam..
    terima kasih sudi datang , already follow u :)

    ReplyDelete
  27. Terima kasih sebab singgah kat blog is, is dah follow sini, selmat berpuasa dan selamat bersegmen.

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (5) AmilSafwan (1) Family (4) Film/Drama (4) Giveaway (68) Info (12) Kehamilan (9) Lagu (4) Lifestyle (22) Makan (8) Parenting (4) Peribahasa (231) Perth (7) PNME (64) Resepi (31) Sharing (14) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *