Recents in Beach

Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadha

Assalamualaikum

klik banner di bawah untuk ke blog penganjur :)



syarat-syarat :
1.Follow blog nabila
2.Buat entri
- Tajuk "Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan"
- Letak banner yang comot atas tu dan linkkan semula
- Tag 2 Orang blogger dan pastikan mereka tahu
3.Bagi link entri bukan link blog dia bahagian komen ye

tag :



dateline :
29 Julai 2012




yang benar

Post a Comment

48 Comments

  1. Good luck to you !!!

    ReplyDelete
  2. thanz tag sy:) kalo free kita join..

    ReplyDelete
  3. Salam, Aini singgah dr segmen yg sama..
    Done Follow awk!!!

    http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. Anonymous5:34 pm

    Hai awakk, kita dah follow awak, follow kita balik tau! Ninie followers ke - 1208 :D Ni link kita, http://mizzsninie.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan.html Thanks.

    ReplyDelete
  5. niera dtg terjah blogger comel ni !
    salam perkenalan dan niera dah lama follow sini :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. @Pecinta pink^^ ok dear.. :)

    tq sudi datang ke blog syieda :)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  8. tq sbab tag sy....gOod luck yer...

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen ye

    ReplyDelete
  10. Dah follow sini juga.. jemput follow kita blk ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  11. Anonymous3:23 pm

    gd luck dear

    ReplyDelete
  12. Anonymous10:49 pm

    singgah dan follow ;)

    ReplyDelete
  13. slmt bersegmen sis :)
    FOLLOWER KE 1215

    ReplyDelete
  14. @Mizzs Ninie hai ninie, ok syieda dah follow ninie :) tq sudi dtg ke blog syieda ni

    ReplyDelete
  15. @aisyah humaira' salam perkenalan... :) syieda pun dah follow niera semula.. terima kasih sudi dtg sini :) hihi

    ReplyDelete
  16. @Princess Shin 공주 신 tq dear, :) jom la joint segmen ni

    ReplyDelete
  17. @iena_gie done follow u back dear :)

    thanks sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  18. @Yumida terima kasih kak, follow kak semula :)

    ReplyDelete
  19. @Fyfy Liew thanks dear :)

    follow u back :)

    ReplyDelete
  20. selamat bersegmen.. follow u, 1221 :)

    ReplyDelete
  21. Assalam, ada segmen lagi erk.... salam blogwalking... (^-^)....


    Salam Ramadhan...

    ReplyDelete
  22. goodluck dear..moga berjaya ya ;-)

    ReplyDelete
  23. byk segmen di bulan ramadhan ni kan..meriah pulak..hehe
    slmt bersegmen n menambah kenalan

    ReplyDelete
  24. Done follow you #1223
    Dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  25. @Ikmalwsalam..

    salam ramadhan :) hehe nti syieda bw pulak ke blog ikmal :)

    ReplyDelete
  26. @kak Yumida betul tu kak. xmenang tangan nak joint :) hihi lepas raya ni xtau la banyak ke xmcm ni lg segmen :(

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama.done follow ^^
    jom join icha pnya giveAway reramai :) ada hadiah dr a& w

    http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/07/a-giveaway-by-icha-follower-dan-hadiah.html

    thanks dear,
    icha fidelis

    ReplyDelete
  28. membalas kunjungan.. tq visit mine:)

    ReplyDelete
  29. @Chaca tq dear sudi datang :)

    ok jap lagi syieda joint ye? :)

    ReplyDelete
  30. salam. dtg visit belog ni dri belog budakkecikbermonolog. :D

    ReplyDelete
  31. hye thanks follow saye n walking sini balik dr segmen yg same http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/07/jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  32. datang dri segmen yg sama..

    ReplyDelete
  33. @Haziqah and atiQahwsalam..
    terima kasih sudi datang , already follow u :)

    ReplyDelete
  34. Terima kasih sebab singgah kat blog is, is dah follow sini, selmat berpuasa dan selamat bersegmen.

    ReplyDelete