kaki novel

Assalamualaikum..

pagi tadi dah buang tebiat update awal-awal pagi. petang ni tah ape pulak yang bakal syieda update. -.- seharian di opis kepala asik pusing je. pusing sebab pikirkan masalah negara la. + rindu mak di kampung. hukhuk.. mak, datang la keyel, nak bawak mak jejelan! @_@

dua tiga minggu lepas, syieda ada beli novel secara online dari pihak Kaki Novel. semua bookstore sudah kehabisan. itupun baru masuk hari ke-16 novel itu dipasaran.

pihak Kaki Novel menjanjikan seratussatu kemudahan kepada ahli-ahlinya, iaitu menyediakan penghantaran secara percuma ke seluruh pelosok Malaysia SAHAJA. stok novel pun tidak pernah putus. -.- itu yang bestnye  online shopping. kihkih.. -.- yuran keahlian pun takde. -.-

jadi, syieda order novel yang syieda cari-cari tu. iaitu I.S.M. -.- best cerita ni. romantik versi kucing dengan tikus. kihkih sinopsis novel ni boleh baca di SINI

 

ini adalah novel M.A.I.D dari penulis yang sama. kak Suri Ryana.. best! -.- kalau nak baca lebih boleh ke blog kak Suri sendiri


dan di bawah ni, adalah novel-novel baru untuk bulan ni. cepat-cepat kita beli. murah-murah dari harga pasaran. haaaa... xmo tunggu. (alamak macam promosi lak) 

      




*warning : jangan daftar main-main pulak ye? hihi



yang benar
Share:

6 comments:

  1. sy belum beli lagi novel Isteri Separuh Masa tu... hujung minggu ni baru p beli kat popular... kat Kuching ni stok memang lambat... ;'(

    ReplyDelete
  2. @Masz Sidek nanti masz order online direct ke kaki novel. silap2 novel belom kluar, dah masz baca. fre postage untuk Malaysia..haaa.. -.-

    ReplyDelete
  3. kite xminat sgt lau kite bce kite bce yg dialog je ahahahahahah

    1st novel kite beli setia menanti =)

    ReplyDelete
  4. @aimi hahaha..aimi2.. macam2 die... baca dialog je? hihihi

    ReplyDelete
  5. disebabkan kerja bookstore..tau lah novel2 ni tak bace pun.tgk ramai customer beli novel isteri separuh masa tu..

    ReplyDelete
  6. @Syukri Mohtar yup.. syukri keje bookstore mane? nanti boleh dapatkan info tentang novel..-.- ISM ni memang ramai beli

    ReplyDelete

Followers

#Cancerfighter (1) AlisyaSofia (5) AmilSafwan (1) Family (4) Film/Drama (4) Giveaway (70) Info (14) Kehamilan (9) Lagu (4) Lifestyle (23) Makan (10) Parenting (4) Peribahasa (237) Perth (7) PNME (65) Resepi (31) Sharing (17) Sihat (9) Wordless (1)

Contact Form

Name

Email *

Message *