Assalamualaikum... (MAAF, ENTRI NI PUN TUAN BLOG SENDIRI TAK BERAPA SUKE) BERSIH. tahu ape tu BERSIH? syieda baru tahu apa tu BERSIH. buk...
BERSIH lagi! BERSIH lagi! Reviewed by Rafflesia™ on 27 April Rating: 5
Assalamualaikum.. pagi tadi dah buang tebiat update awal-awal pagi. petang ni tah ape pulak yang bakal syieda update. -.- seharian di opis ...
kaki novel kaki novel Reviewed by Rafflesia™ on 26 April Rating: 5
Assalamualaikum...  pepagi ni dah buang tebiat gamaknye , update blog. hakhak.. fb terpaksa dijauhkan dari syieda pada waktu begini, sebab...
gambar kawin gambar kawin Reviewed by Rafflesia™ on 26 April Rating: 5
Assalamualaikum...  sebelom mula menaip, nak bagitahu  cerita ni dah hampir basi . tetibe tengah asik kemain buat kerja teringat kisah ni. ...
funfair funfair Reviewed by Rafflesia™ on 24 April Rating: 5
sape yang pening sebenarnya? sape yang pening sebenarnya? Reviewed by Rafflesia™ on 23 April Rating: 5
6 perkara yang melalaikan kita 6 perkara yang melalaikan kita Reviewed by Rafflesia™ on 23 April Rating: 5
bagi salam elok-elok sikit! bagi salam elok-elok sikit! Reviewed by Rafflesia™ on 19 April Rating: 5
Assalamualaikum.. setelah selesai makan malam, akhirnya berjaya juga siapkan blog ni .-.- walaupun agak lama "under construction"...
under construction under construction Reviewed by Rafflesia™ on 18 April Rating: 5
Assalamualaikum...  pepagi lagi dah sampai opis. opismate pandang saja. senyum sajalah, takkan nak mengelupur atas lantai opis semata-mata ...
baby gurl baru! baby gurl baru! Reviewed by Rafflesia™ on 17 April Rating: 5
Assalamualaikum...  nampak sudah berabad lama blog ini tidak berupdate . hihi penyakit M asik datang melanda saja. buka lappy jogging2 th...
penulisan hancus penulisan hancus Reviewed by Rafflesia™ on 16 April Rating: 5
Assalamualaikum... “Aku dan dia dah putus…” “Kenapa?” “Aku dah x sayangkan dia. Pelik bukan. Tiba-tiba saja perasaan tu hilang” “Kau...
aku & dia dah putus.. aku & dia dah putus.. Reviewed by Rafflesia™ on 14 April Rating: 5
Assalamualaikum... pertama sekali, syieda ingin bersyukur kerana, kita masih mampu bernafas di atas muka bumi ini. amin.. syukur sangat-s...
survey cincin survey cincin Reviewed by Rafflesia™ on 12 April Rating: 5
tips ketahui petanda awal kekasih curang tips ketahui petanda awal kekasih curang Reviewed by Rafflesia™ on 09 April Rating: 5
Assalamualaikum... nampaknya sudah hampir seminggu tidak menghupdate blog ni . rasa macam setahun tidak update. wahahaha... kepada semua p...
oblong CM oblong CM Reviewed by Rafflesia™ on 09 April Rating: 5
pemenang ga lovestory313 pemenang ga lovestory313 Reviewed by Rafflesia™ on 02 April Rating: 5
Assalamualaikum.. kepada semua peserta giveaway, sila semak status kalian semua. takot ada yang tertinggal. kalau semua ok, syieda akan me...
perhatian peserta ga ! perhatian peserta ga ! Reviewed by Rafflesia™ on 01 April Rating: 5
Assalamualaikum... alhamdulillah. . akhirnya tamat jua Giveaway yang diadakan sebulan yang lalu. syieda ingin mengucapkan ribuan terima k...
Giveaway di tutup! Giveaway di tutup! Reviewed by Rafflesia™ on 01 April Rating: 5
Lovestory313 1st Giveaway Lovestory313 1st Giveaway Reviewed by Rafflesia™ on 01 April Rating: 5