ABOUT

Assalamualaikum. 

Mula aktif blogging sejak 28/03/2012. Masih baru jugak lah. Buat blog ni time mula heboh blogger merata pelosok, sana sini sebut blog, tapi dunia blog sekarang sudah berubah. Kalau korang perasan, sebelum 2012, Shu sudah berjinak dengan blog, tapi banyak entri sudah dipadam. 2014 plan nak stop berblog selepas berkahwin, namun suami pujuk supaya berblog semula. Lagipun rasa macam blog ni seronok dari media sosial yang lain. Di sinilah nak meroyan sorang-sorang pun.




Baru 20-an. hehe Setakat ni ada seorang suami dan seorang anak perempuan. Anak perempuan nama Alisya Sofia. Belum ada rezeki untuk Sophea miliki adik lagi. InsyaAllah coming soon..



Last but not least, 
enjoy your reading! Shu harap blog ni banyak bagi tips dekat pembaca.

Share
Tweet
Pin
Share

Categories

Segmen Bloglist 2018