Segmen Blog Review 2018 - Tiara Sapphire


Sweet sweet tu nak p mana? hee salam perkenalan sis Tiara! blog sis ni dalam kata ringkasnya seperti lubuk drama Korea, Jepun, China, Melayu, Taiwan dan Thai. nak cerita apa? mai sini. 

  • Mana-mana blogger yang ada akaun Goodreads boleh sertai sis Tiara dalam 2018 Reading Challenge. Shu baru bulan lepas berjinak hahaha.. Next year punya challenge lah kita sertai.
  • Sebenarnya tak sabar nak baca novel Cagaran Cinta lepas baca review dari sis Tiara ni, ada isu berbangkit juga berkaitan jalan cerita novel ni.
  • Khun Mae Suam Roy antara drama review yang menarik perhatian shu, kisah muslihat demi harta. Oklah tertarik sebab penceritaan tu, bukan sebab harta. hahaha
Banyak review drama di blog sis Tiara, boleh ke blog beliau. Boleh baca sekiranya ada antara blogger nak tahu sinopsis / review drama-drama di sini.


Segmen Blog Review 2018 - Tiara Sapphire Segmen Blog Review 2018 - Tiara Sapphire Reviewed by Shuhaida Saad on 02 December Rating: 5

3 comments

  1. selalu jugak singgah blog tiara sebab nak tengok pasal kdrama! hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih Shu review blog saya..hehe <3

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen yer

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90