06 December 2018

Segmen Blog Review 2018 - Aima Hassan

Blog Aima Hassan memiliki template yang simple. Namun konten blog menarik perhatian shu, terdapat banyak ilmu yang dikongsi bersama blogger. jom kita ke blog sis AH!
  • Terlalu terpengaruh dengan novel, inilah akibatnya. Novel ni hanya imaginasi kita, jangan mudah terpengaruh seperti drama-drmaa yang telah di adaptasi dari novel. hehe
  • Bila marah menguasai diri, habis orang sekeliling terkena tempiasnya. Bahaya bahaya. cubalah beberapa tips nak cepat hilangkan marah dari sis Aima ni.
  • Sering sakit bahagian belakang tengkuk? Mungkin ini sebabnya.. Antara punca yang ada itu pasti, dan rawatan untuk mengurangkan sakit dapat di lakukan dan meredakan sikit sakit itu.
  • Generasi telefon pintar Iphone, Samsung, Huawei, Oppo sekarang ini, pasti ramai yang tidak mengetahui rahsia kegemilangan telefon Nokia. Kod keramat seperti 16b1 16#d2 16e2 sering kali diguna pakai waktu tu. Tak percaya? cuba tanya generasi tahun 80-an. shu pun sempat merasainya, siap tulis di kertas nak adjust tone. Nikmatnya seperti Malaysia menang perlawanan malam tadi. hee
Dan banyak kali yang ada di dalam blog sis AH. :D

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment