Belian Secara Online di Signature Market


Ternampak iklan di IG shu baru-baru ni mengenai Signature Market ni. Tergerak hati untuk mencuba. Orang yang kunonnya nak berdiet macam shu ni seharusnya mencuba. dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Memandangkan bulan Disember ni banyak sale dan promosi, makanya anda semua boleh mencuba.


Antara langkah-langkah Belian Secara Online di Signature Market :
  • Search guna google ke alamat ini : https://www.signaturemarket.co/my/marketplace/ dan akan tertera seperti gambar di bawah ini. Boleh Register sekarang guna email address yang valid sahaja tau? Ini kerana notification pembelian akan di email ke email add anda.


  • Selesai semua urusan pendaftaran di Signature Market. Anda akan nampak Senarai snek dan makanan lain untuk di masukkan ke dalam troli. Boleh baca penerangan setiap barangan dan "Add to Cart" mana yang berkenan dia hati.

  • Di bawah antara contoh pilihan shu bersama penerangan barangan. Beserta harga dan promosi. Simple dan mudah kan?
  • Bila sudah "Add to Cart". Keadaan akan menjadi seperti di bawah. Jangan takut. Lebih kurang seperti Shopee dan Lazada juga. hee..
  • Setelah berpuas hati. Boleh tekan butang "Checkout". Dan pesanan anda akan berubah menjadi seperti di bawah.

  • "Continue" jika mahu teruskan, dan pilih Delivery Service (cara/medium penghantaran barangan) dan buat Pembayaran melalui bank pilihan anda. 
  • Kemudian, tunggu sehingga terima email notifacation dari Signature Market.


  • Siap! bayaran anda diterima, dalam masa seminggu barang pesanan anda akan diterima.

Dan untuk makluman anda, Signature Market menyediakan Snek, Makanan Organik, Makanan untuk kanak-kanak, Kokis, Aromaterapi, Detok, dan Penjagaan kecantikan dengan harga yang lebih murah. Sangat mudah sekarang ni, hanya klik klik klik dan barangan sampai ke tangan anda tanpa berhabis masa, minyak dan duit parking. hee..

Sebelum shu terlupa, first delivery adalah FOC. dan membership valid sehingga 3 bulan. Untuk renew membership berharga RM200 setahun.


Harga di bawah menunjukkan perbezaan harga brand lain dengan harga di Signature Market. Jangan ragu-ragu memilik snek sihat dari Signature Market.


ini hasil tangkapan shu untuk order sebelum ni. Pistachio Berries Trail Mix. sebab banyak berries ja shu sauk.


* ini bukan paid review. terima kasih.


Belian Secara Online di Signature Market Belian Secara Online di Signature Market Reviewed by Shuhaida Saad on 06 December Rating: 5

2 comments

  1. Yang ini Sha tak pernah cuba lagi.. Sha dah cuba kekacang, apricot, kismis dengan kurma dia.. sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan kak. dak sofia paling suka badam. hee habis badam di culiknya

      Delete

Ad Code

Ads 728x90