Seminggu Bersama Novel


Lepas selesai lima novel ni, nak berhenti berehat sejenak mata ni. Terlalu asyik membaca sambil pegang handphone. Mana tidaknya lunch pun kadang-kadang membaca, balik rumah sebelum tidur pun membaca. hihi nasib masa drive tak boleh membaca. hikhik

Sofia pun setiap kali nampak shu pegang handphone dia akan tegur, "ibu baca buku ke?". Mana tidaknya, bila jenguk dia nampak tulisan sahaja. Ibu sudah kembali ke zaman bujang, nak. Baca novel terlalu asyik sampai terlupa nak makan. 

Ok pada yang ingin tahu, shu baca novel semua ni di www.goodreads.com dan www.pnm.elib.com.my. Medium lain shu belum cuba lagi. Kepada yang ada cadangan boleh kemukakan. hehe Bantuan kalian amatlah shu hargai. 


Seminggu Bersama Novel Seminggu Bersama Novel Reviewed by Shuhaida Saad on 14 November Rating: 5

2 comments

  1. Sofia pun dah faham...nanti bila Sofia kerap nampak...tak mustahil menurun minat ibunya pada anak..

    ReplyDelete
  2. Sha dah tak boleh nak login app pnm tu.. bila call tak berjawab pula PNM.. bila dah ralit membaca memang boleh lupa makan semua..

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90