Segmen Blog Review 2018 - Atiah M


Cik adik manis ni namanya Atiah, berasal dari Perak. hihi beliau sudah bekerja dan part time blogger. Apa yang menarik perhatian shu, beliau suka travel, haa orang travel ni pemikiran mereka lain sikit. haha tak caya tanyalah beliau. hiks.. dan beliau paling lama berblogging berbanding shu. haa mesti lebih berpengalaman ni.

blog adik Atiah, https://chea94.blogspot.com/ ni simple dan ringan. beliau banyak berkongsi tips, travel, healthcare, dan banyak lagi lah. sapa nak p Hatyai naik kereta api? boleh ke blog beliau.
jom ke blog adik Atiah ni

nak join segmen shu? klik sini
Segmen Blog Review 2018 - Atiah M Segmen Blog Review 2018 - Atiah M Reviewed by Shuhaida Saad on 18 November Rating: 5

4 comments

  1. Review dah bermula ya Shu..
    InsyaAllah nak singgah blog adik Atiah M nilah.

    ReplyDelete
  2. Wah.. Tahniah Atiah.. Sha follow dah blog Atiah nie..pengalaman beliau ke hatyai naik keretapi tu memanv ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak p Hatyai tu, namun belum ada kesempatan lagi kak.

      Delete

Ad Code

Ads 728x90