Gaji Bulan Disember diawalkan


Alhamdulillah.. terima memo dari HQ menyatakan gaji bulan Disember akan diawalkan seminggu berikutan memberi peluang kepada staff untuk membuat persediaan persekolahan anak-anak pada tahun hadapan, 2019.

Mula-mula shu ingatkan untuk persediaan menyambut Hari Krismas. Rupanya ada banyak tujuan gaji di awalkan untuk bulan Disember ni. InsyaAllah semoga dapat membantu staff yang mempunyai anak-anak yang bakal menjejakan kaki ke alam persekolah.

Acik ucapkan adik-adik happy bershopping barang persekolah bersama ibu dan ayah. Dan ibu dan ayah haruslah bijak mengatur kewangan persekolahan anak-anak. 


Gaji Bulan Disember diawalkan Gaji Bulan Disember diawalkan Reviewed by Shuhaida Saad on 30 November Rating: 5

9 comments

  1. Mujurlah tak awal sangat.. masih boleh rancang perbelanjaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujur kak, tapi seminggu awal dengan year end sale lagi, hahahaha risau dibuatnya.

      Delete
  2. Berbelanja dengan hemah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. risaunya shu, kak PC. insyaAllah...

      Delete
  3. bestnya gaji awal :"D

    ReplyDelete
  4. gaji awal ni nampak je syok.. sakit dia kat hujung2 nanti takut terguna duit tuuu huhuu

    ReplyDelete
  5. Bestnyer Kan..hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah bagi yang ada gaji. Hihi...

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90