Recents in Beach

BUILDING BLOCK PUZZLE BY SHOPEE


Building Block Puzzle | semenjak menjadi pengamal gaya hidup yang sihat ni, banyak shu update entri berkaitan kesihatan. mana tak nya sambil kita mencari info, baik kongsikan sekali bersama teman-teman, paling tidak bila lupa boleh cari dalam blog sendiri. insyaAllah mana yang baik kita kongsikan. mana yang salah tolong tunjukkan. saya budak baru belajar. terima kasih.

bulan gaji ni terasa nak bershopee pee pee pee pee pulak. asal nak mencari barang lain, tapi terjumpa barang lain, sindrom mak-mak ni macam tu lah, keutamaan kepada anak dulu. memandangkan sekarang adalah 'Shopee 11.11 Big Sale' makanya, marilah sama-sama kita sertai dan dapat barang pada harga yang lebih murah.

pelbagai tawaran yang pihak Shopee tawarkan antaranya adalah seperti di bawah :









ok proceed kepada puzzle shu ni, shu dapatkan di CRC Mall seperti di bawah, dengan harga RM17.64 dari harga asal RM44.01. Penghantaran adalah 5 hari.

bapaknya pun terjebak. termasuk ibunya. 


sangat sesuai untuk kanak-kenak berumur 3 tahun dan ke atas.

cara pembelian atas talian shopee shu tak kongsikan sebab pasti ramai sudah tahu gunakannya. hee 


Post a Comment

4 Comments

  1. Wah.. best puzzle nie.. meransang minda anak anak..

    ReplyDelete
  2. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete
  3. Sesuai untuk seisi kekuarga ni Shu..kualiti time sambil berkreativiti.

    ReplyDelete
  4. wah menarik... dapat tingkatkan motor skill dan kreativiti anak-anak jugak...

    ReplyDelete